Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віталій Вікторович Дорохін

«Війна – найжахливіше діяння людства»

переглядів: 722

Я народився в Донецьку, жив там до війни. Але з початком воєнних дій у місті довелося виїхати до Маріуполя, оскільки наша робота переїхала туди.

Моя сім’я – дочка й літня мама. За час війни я втратив частину сім’ї, розлука робить свою справу...

Війна – найжахливіше діяння людства. До 2014 року життя було насичене лише позитивними моментами. Раніше жили – не тужили. Усе починалося поступово. Думали, що обмежиться Майданом, але, на жаль, триває досі.

Війна – найжахливіше діяння людства

На щастя, воєнні дії на власні очі мені бачити не доводилося. Коли переїхав до Маріуполя, думав, що лише на пару тижнів, а потім повернемося. Спочатку жив у готелі, але коли стало зрозуміло, що все затягнулося, довелося орендувати житло.

Додому в Донецьк повернуся сто відсотків, у мене там усі родичі, є квартира, будинок. Дуже шкода, що війна вплинула на можливість вільного пересування.

Мама отримувала гуманітарну допомогу від Фонду Ріната Ахметова в Донецьку. Продуктові набори тоді підтримали дуже багатьох людей похилого віку.

Зараз я відчуваю себе в безпеці. Мрію про припинення воєнних дій і можливість повернутися зі своєю компанією «Метінвест» до рідного міста. Щоб усе було, як раніше.

Щастя – коли в тебе міцна сім’я та здорові родичі. Звичайно, за ці кілька років змінилося ставлення до життя, почав ще більше його цінувати.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Донецьк 2014 2021 Текст Історії мирних чоловіки 2014 переїзд робота розлука з близькими 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій