Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Марина Наумець

"Одного разу Марина заснула і більше не прокинулася"

переглядів: 868

Марина Наумець працювала нянею в дитячому садочку. Весь час війни вона з чоловіком і дітьми прожили у підвалі, ховаючись від російських окупантів. Жінка перебувала в стані сильного стресу, не могла нормально їсти, приймала багато ліків. Одного ранку Марина більше не прокинулась.

Одного разу Марина заснула і більше не прокинулася

Марина Наумець жила в Бучі, вона працювала нянею в садочку та була мамою 13-річної Софії, 10-річного Вови і 6-річного Влада.

Близько місяця родина Марини прожила у підвалі. На вулицю майже не виходили.

Одного разу Марина заснула і більше не прокинулася. Смерть жінки виявив її цивільний чоловік і тато найменшого хлопчика Іван. Він торкнувся плеча і відчув, що кохана холодна.

Від чого саме померла Марина, невідомо. Іван підозрює, що не витримала стресу. Жінка приймала дуже багато ліків, дуже боялася війни і відмовлялася нормально харчуватися.

Аби поховати жінку, довелося просити дозволу в окупантів. Тепер Марина спочиває на подвір'ї приватної садиби неподалік її дому. А її синочки постійно навідують маму і кладуть для неї їжу…

Світла пам’ять!

Історія з інстаграм каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Буча 2022 Текст Історії мирних жінки психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення діти перший день війни 2022 Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій