Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Валентина Депутат

«Жили, раділи всьому і раптом оця війна. Життя обірвалося»

переглядів: 1080

Війна, вона не потрібна взагалі ця війна. Щоб мир був – оце найголовніше. Взаєморозуміння, а війна – це страх, це жах один. Боляче навіть говорити, що війна.

Жили, раділи всьому і раптом оця війна. Життя обірвалося

Жили й раділи всьому. І раптом звідки не візьмись оця війна. Тут чоловік пішов, і все. Можна сказати, що життя як обірвалось. Плачемо іноді, згадуємо все, а жити треба, жити треба.

На трасі обстріли були, але до нас сюди ще не долітало. А потім почали до нас летіть. Будинки тут порозбивали в людей. Нам доводилося по підвалах ховатися, тому що боялися. Як тільки припиняється – знову в квартиру верталися.

По вулиці Радянській тут був розбитий гараж, дах і половина будинку зруйновано було після обстрілу. І ворота були осколками посічені всі.

Чоловік пішов у 2015 році. Уже війна йшла. У нього серце не витримало. Він помер, і ми його поховали. Мабуть, все накопичувалося-накопичувалося і дало збій. Нам без нього дуже важко. Підтримка була, розуміння, а зараз все обірвалося. Коли обстріли починалися, завжди якось він нас опікав. Як чоловік, як керманич був.

Жили, раділи всьому і раптом оця війна. Життя обірвалося

Без гуманітарної допомоги нікому неможливо. Не тільки нам, усім неможливо вижити. Якби не Рінат Ахметов, я не знаю, як можна вижити. Один-єдиний він на світі, який допомагає. Більше ніхто так нам не допомагає, як він. І йому велике, величезне спасибі та низький уклін йому.

Будемо сподіватися на мир і на все хороше. Я думаю, що буде краще, буде добре. З такою надією ми живемо, що буде краще – і набагато.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новотроїцьке 2015 Відео Історії мирних пенсіонери обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) малозабезпечені їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій