Юлії Кадуріній було 19. Вона загинула в Маріуполі 16 березня 2022 року. Поряд загинули також її рідні – мама, молодший брат та бабуся.

Поряд загинули також її рідні

Юлія народилася та виросла в Маріуполі. Здобула середню освіту в школі-ліцеї №14. Любила співати і в неї це чудово виходило.

Після широкомасштабного російського наступу на Україну Юлія разом із родиною переховувалася від шквалу обстрілів у підвалі сараю. Родичі були на території Лівобережного району міста, який ворог нещадно обстрілював із перших днів вторгнення.

16 березня 2022 року снаряд потрапив у сарай, в підвалі якого вони ховалися. Юлія, її мама Наталія, братик Олексій та бабуся загинули. Наступного дня батько дівчини, Володимир, намагався розкопати рідних з-під завалів і теж загинув. Його вбив уламок чергового снаряду, що розірвався неподалік.

«Якою була Юлія? Чудовою, м'якою, спокійною, відповідальною. Завжди усміхалася. Могла просто підійти і запитати про мої справи. У неї було гарне довге волосся. Вона була струнка, дуже жіночна», – пригадала колишня вчителька дівчини, Олена Шувалова.

«Вона гарно навчалася, була талановитою. Любила Україну. Гарно співала. Любила бути непомітною. Хлопці нею захоплювалися! А її коса – вона сягала нечуваних розмірів і завжди привертала увагу. Одним словом – просто люблю її», – сказав колишній класний керівник Юлії, Ярослав Різниченко.

Із рідних у Юлії Кадуріної залишився тільки дядько.

Історія з instagram каналу Victims of russia.