Історію передав Музею "Голоси Мирних" телеграм-канал "Твоя суперсила" Фонду Ріната Ахметова.

Я підписниця телеграм-каналу «Твоя суперсила», мабуть, з осені 2022 року. Я не підліток вже, мені 42 роки, але маю дуже велике бажання прийняти участь в конкурсі і розповісти свою історію. Звати мене Наталія, я з донькою 13 років і мамою – пенсіонеркою з міста Слов’янськ, Донецької області. Ми внутрішньо переміщені особи і з квітня 2022 року проживаємо в Тернопільській області, місто Чортків.

Я не буду описувати весь той жах і проблеми, з якими ми зіткнулись з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, бо це переживає кожна родина в нашій країні, тим паче з нами все це почалося ще з 2014 року.

На той час я працювала в Слов’янському центрі зайнятості, ми працювали дистанційно і одним із моїх обов’язків стало написання статей на тему – «Історія успішного працевлаштування», в яких ми розповідали про вдалу співпрацю фахівців центру зайнятості з шукачами роботи, результатом якої була щаслива людина, яка отримала бажану роботу.

Раніше я не мала досвіду в написанні саме таких текстів і ніяк не могла зрозуміти, з чого почати, щоб це було цікаво читачам нашої сторінки. І тут мені на очі потрапляє ваш телеграм-канал з корисною інформацією. Практично кожна моя стаття починалася з мотивуючого вислову відомих людей з усього світу, які я знаходила в постах вашого каналу.

Далі ще більше! Я перевела доньку в місцеву школу і розуміла, що для неї це стрес. І тут знову в нагоді стали ваші поради для батьків. Я більше часу намагались приділяти своїй донечці. Ми разом дивились фільми для сімейного перегляду, які радили ви, я почала розмовляти з нею більше, чим я це робила до цього і виявила, що не такий вже той Python цікавий і зрозумілий, яким вона займалась майже рік.

Я почула свою дитину, ми перейшли на інший курс у школі програмування, а саме на Web-дизайн, а ще виявляється моя Марійка мріє навчатись грі на гітарі. І я це зробила! Ми придбали гітару і знайшли чудову викладачку і мабуть це доля, вона внутрішньо переміщена особа з сусіднього міста Краматорськ, Донецької області.

І це ще не всі зміни  у нашому житті..Ваш канал також допоміг повірити мені і у свої сили і я зрозуміла, що я хочу розвиватися, бути корисною людям і готова до кардинальних змін. Я відправила свою резюме в Благодійний фонд «Посмішка ЮА» на посаду кар’єрна радниця і в мене знову все вийшло. Я знайшла роботу, про яку мріяла, я корисна і допомагаю людям з працевлаштуванням. У понеділок подаю документи на освоєння нової професії «Психологиня» і дуже радію своїм успіхам.

Я не думаю, що буде завтра, головне, що воно буде. Життя триває і треба прислухатись до себе, до своїх бажань і потреб. Тому дякую кожному, хто приймає участь у розвитку вашого каналу, він дійсно працює і є результативним!  Разом до Перемоги!