Історію передав Музею "Голоси Мирних" телеграм-канал "Твоя суперсила" Фонду Ріната Ахметова.

Мене звати Денис, мені 12 років і я з України. Наразі я живу у столиці нашої великої та могутньої держави - місті Києві.

Як і більшість інших родин, мої батьки та я мали залишити своє невеличке затишне місто Рубіжне, що на Луганщині. Через ворожі обстріли повністю згорів будинок мого дідуся і загинула моя бабуся.

Я продовжую навчатися дистанційно у Рубіжанському ліцею Сєвєродонецького району Луганської області. Через складні обставини взимку у столиці часто вимикали електрику. Проте я не засмучувався. Наша родина взяла за правило: "Праця та навчання, коли є світло та інтернет, а за їх відсутності настає час відпочинку та прогулянок". На вихідних ми часто їздили та продовжуємо їздити милуватися чудовими краєвидами столиці. У Києві є на що подивитися! І кожного разу - це справжнє відкриття!

Я щиро дякую Вам за надану можливість взяти участь у конкурсі від Вашого освітньо-розважального телеграм-каналу для підлітків від Фонду Ріната Ахметова. Зараз за вікном літо й пора відпочинку та канікул для школярів. Проте, звичайно, бажано поєднувати приємне з корисним. Мій вчитель української мови та літератури запропонував нам список рекомендованої літератури для читання влітку. І тут в нагоді мені став телеграм-канал «Твоя суперсила», бо саме на ньому я знайшов необхідні мені твори.

Я вірю, що перемога буде за нами, а наші браві воїни рухаються у правильному напрямку й вони зроблять все можливе за для швидшого її здобуття.

Все буде Україна!