Юн Валерій

9 клас, Херсонський навчально-виховний комплекс "Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" № 33

Вчителька, що надихнула на написання: Рукасевич Юлія Юріївна

Конкурс есе «Моя Україна майбутнього»

У кожного з нас одна Батьківщина. Особисто для мене – це Україна. Адже я народився в найкращій країні світу. Я щиро люблю Україну, її привітний народ, родючу землю та неосяжні простори. Вічним символом моєї Батьківщини є безхмарне блакитне небо, золоті пшеничні  поля. Багата природа України не залишає байдужим нікого з моїх співвітчизників, нікого з гостей, які відвідують мою Батьківщину. Я переконаний, що наша Батьківщина матиме прекрасне майбутнє, як кажуть немає майбутнього без минулого і сьогодення.Безумовно Україна і сьогодні залишається великою країною. І про це можна говорити безкінечно, так само нескінченно можна говорити про майбутнє нашої Батьківщини. Зі свого боку, я сподіваюся, перш за все, що мої співвітчизники стануть більш чесними і добрими, що вони будуть любити і поважати свою країну, і що Батьківщина відповість взаємністю. Україна просто не може втратити свої шаравари, вишиванки, барвисті стрічки, народні звичаї, волю до свободи, незламний УКРАЇНСЬКИЙ дух! Після війни ми повинні, зберегти мир і не допустити повторення цієї страшної безжалісної війни!!! Після війни Україна буде стикатися з багатьма викликами, такими як відновлення інфраструктури та економіки, допомога постраждалим людям і повернення до мирного життя. Однак я впевнений, що Україна зможе подолати ці труднощі і стати ще сильнішою і успішнішою країною.

Ми обов’язково відбудуємо зруйновані будинки, школи, лікарні та інші важливі об’єкти.

Це буде трудомісткий і тривалий процес, але він необхідний для того, щоб люди могли повернутися до нормального життя. Допоможемо постраждалим людям. Бо, багато людей втратили все під час війни і підриву Каховської ГЕС, і їм буде потрібна допомога в відновленні їхнього життя. Ми будемо працювати над тим щоб забезпечити їх житлом, роботою, медичною допомогою та іншими необхідними ресурсами, відновити нормальне, спокійне, мирне життя. Повернутись до мирного життя, це буде тяжкий процес, оскілки нам потрібно буде подолати травми і страхи, викликані війною. Однак ми будемо працювати над тим, щоб створити безпечне і щасливе майбутнє для всіх українців. Я впевнений, що Україна зможе подолати всі ці труднощі і стати ще сильнішою і успішнішою країною.

Ми сильна нація з незламною волею, і ми разом відбудуємо нашу країну і зробимо її ще краще, ніж раніше.