Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тамара Олексіївна

«Біля мене на полі розірвалася міна»

переглядів: 501

На околиці Вільхової Тамара Олексіївна жила сама, діти та онуки давно роз'їхалися. Щоб урятуватися під час обстрілів, жінка ховалась у підвал і навіть на деякий час виїжджала з села. Для себе вона бажає лише здоров'я, а дітям, онукам та правнукам хоче мирного життя без страху та тривоги.

До війни я жила в Вільховій, а коли почали стріляти, їхала тимчасово в інше місто, а зараз ось повернулася.

Я намагалася нікуди не ходити, а як бомбити починали, скоріше ховалась у льох. Я сама живу в хаті на околиці. Якось біля мене на полі розірвалася міна. Я такий страх пережила. Руйнувань не було, але в мене вікна всі полетіли. Довелося влізти в борги, щоб поставити пластик, з розбитими вікнами не будеш жити. Нам ніхто нічим не допоміг.

Хочу, щоб настав мир. Щоб ми не боялися обстрілів, і могли вільно пересуватися. Щоб я могла поїхати, куди захочу, наприклад, до Луганська, у Ровеньки чи до Києва. Щоб благополуччя було. Щоб діти та онуки благополучно жили і не боялися. У мене чотири правнуки та дві онуки. За них я дуже переживаю.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Вільхова 2014 Текст Історії мирних пенсіонери 2014 зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій