Марк Бобровський – освітній експерт, викладач. Помер разом із родиною в будинку, в який влучила російська ракета. «Не можу повірити, що чуда не сталось», ‒ написала одна з колег Марка Лілія Дроздик.

Відсвяткуємо перемогу ванною з шампанським

«Відсвяткуємо перемогу ванною з шампанським», ‒ написав у чаті з колегами освітній експерт Марк Бобровський.

Він працював викладачем, писав експертні матеріали на освітню тематику, був заступником директора ліцею «Універсум». Колеги писали, що він завжди міг розрядити будь-яку ситуацію вдалим жартом.

Як і тоді, в одному з останніх листувань ще встиг пожартувати, що нестрижений і посперечатися, що краще заливати у ванну: абсолют чи метаксу (грецький алкогольний напій).

А потім зв’язок з ним, його дружиною, лікаркою-терапевткою, та сином-студентом НТУУ КПІ обірвався. Марк не дожив до свого 60-річчя 14 днів. Російська авіаційна бомба влучила прямо в будинок, у підвалі якого в той час переховувалася родина.

«Для мене він був у першу чергу людиною з неймовірним стрижнем і характером. Абсолютним професіоналом своєї справи. З холодним розумом і уважністю до деталей. Кожного разу, коли я готувала якийсь комунікаційний матеріал і давала переглянути Марку, я в глибині душі тремтіла, щоб не написати якоїсь безглуздості чи дурні в тексті, не впасти перед ним обличчям в багнюку. Бо Марк був скрупульозним і справедливим. І за це я його неймовірно поважала. Досі не можу повірити, що та чортова бомба потрапила рівно в той самий будинок, де вони з сім’єю ховались у підвалі. Не можу повірити, що чуда не сталось», ‒ написала одна з колег Марка Лілія Дроздик.

Світла пам'ять!

Історія з instagram каналу Victims of russia.