Малонос Катерина

10 клас, Оржівський ліцей Клеванської селищної ради Рівненського району Рівненської області

Вчителька, яка надихнула на написання – Богданець Віра Павлівна

Моя Україна майбутнього

Мир для мене сьогодні - це не тільки відсутність війни, а й активне взаєморозуміння та співпраця між націями. Це той стан, коли ми можемо не лише жити в спокої та безпеці, а й вільно виражати свої ідеї та думки. Мир - це також рівноправ'я, тому кожна людина матиме можливість реалізуватись. До нього теж можна віднести спільне вирішення глобальних проблем. Це захист наших прав і свобод, збереження середовища для майбутнього.

Уявляючи Україну майбутнього, я бачу її сучасною та розвиненою. Важливим елементом є підтримка своєї культури, звичаїв, традицій та творчості. Я сподіваюсь на покращення освіти та науки, що сприятиме розвитку талановитих поколінь. Наша країна, на мою думку, обов’язково стане країною, що рухається вперед, зберігаючи свою унікальність і відкритість до світу.

У найближчому майбутньому, коли Україна переможе, я планую також долучитись до її відновлення та розвитку. Я буду активно підтримувати екологічні ініціативи.

Я хочу здобути освіту архітектора та взяти участь у відбудовуванні українських міст.

Нехай наші зусилля сприятимуть розвитку мирного майбутнього України та світу. ми сміливо можемо вірити в спокійне та світле майбутнє й робити все можливе, щоб покращити його.