Ми жителі смт Козацьке Херсонської обл,що біля Каховської ГЕС.На початок війни були дома,я онкохворий після операціі на кишківнику,ранком почули вибухи і постріли,в небі було багате гелікоптерів і літаків,по дорозі на Херсон їхало багато техніки з прапорами С С СР.В нас були бої,наші бійці давали спротив,підбили багато техніки і вбили багато кацапів,але сили були нерівні і вони відступили,і почалась окупація.В ніч на 25.02.2022 в наш дім влетів снаряд ми отримали поранення і контузію.Дім і майно знищені.Сусіди відкопали нас і перенесли до підвалу,де ми прожили 6 місяців в окупації.В вересні виїхали через Василівку до Запоріжяі далі на Київ на лікування. Я онкохворий інвалід 2 группи,лікуюсь.

Найбільша подія яка шокувала це розстріл в машині в перші дні моїх друзів сімью Федьків-Олег-58 років,Аня-58 років,невістка-28років,внук Ваня-1.5 місяця,внучка-6 років.Діти були поранені орки не підпускали нікого до машини поки діти не померли,потім сгорнули машину в кювет.Шокував розстріл подруги Али Міфтеєвой разом з сином в своєму домі,сина поховали в городі,Алу виходили в неї залишилась куля в грудях і спотворене обличчя.Труднощі-гуманітарна криза,відсутність ліків і їжі води,присутність орків.

У нас не було їжі,води,ліків,газу,єлектрики.Проблему вирішували просто -ділились з сусідами і людьми що мали.Разом нас неподолати. Дім і майно знищені.Ми поранені і контужені,я онкохворий інвалід 2 групи.Живемо з дружиною.Майбутьнє не визначене.Речі,майно знищені.Залишились тільки документи.

Згуртованність,взаімодопомога,доброта,віра в перемогу більшість нашого народу нам допомагає.