Ващук Катерина

8 клас, Бродівський ліцей Ратнівської селищної ради

Вчителька, що надихнула на написання – Мерчук Світлана Кузьмівна

Моя Україна майбутнього

Батьківщина – це моя домівка, це те місце де народилася я. В наш час Україна переживає важкі часи. Багато людей померло під час війни, та я вірю в майбутнє нашої країни, вона стане вільною, процвітаючою та сильною державою.
Як саме я бачу Україну в майбутньому? На сам перед майбутнього без минулого і теперішнього не буває.

Так наша Батьківщина і на цей час велика держава, що до мене, то насамперед я бачу, як в нас більше не буде корупції, ми будемо вільним народом, який відновить усі знищені домівки, лікарні, школи, адже знання це саме головне на наш час.

Тут пануватиме злагода та взаєморозуміння між усіма народами. В майбутньому Україна буде демократичною державою де кожна людина буде рівна, де буде свобода слова, право на життя, волю, гідність тощо. На мій погляд, зараз дуже важливо берегти українську природу: створювати більше заповідників, садів і парків, а також боротися проти вирубування лісів. Адже природа — це наше здорове життя і легеніі, здоров’я майбутніх поколінь. Крім того, українська природа неповторна у своїй красі і повинна дарувати свою красу усім, хто живе на нашій землі. Я знаю, щоб досягти усіх цих мрій потрібно дуже багато часу та терпіння. Але хіба ми – українці не докладемо максимум зусиль, для того щоб Батьківщина стала тою країною, якою ми бачимо її в майбутньому? Я буду старатися і мої мрії, стануть реальністю, ось побачите моя країна стане прикладом для інших країн світу.