Гладиш Анастасія

9 клас Яворівського ЗЗСО I-II ст

Вчитель, що надихнув на написання – Місяйло Сергій Михайлович

Моя Україна майбутнього

У країні де я народилася і надалі росту, де лунає милозвучна мова з кожного куточка, де традиції та культура є багатовіковою та різноманітною ,має бути велике майбутнє.

На сьогодні в Україні війна, і нам потрібно зберігати спокій та виконувати вказівки влади, але ще ми можемо робити деякі дрібниці які допоможуть стати нашій країні могутньої державою в майбутньому.

Мир в Україні це не лише безшумні ночі та дні без тривог , а й вшановування тих воїнів які віддали життя для нашого щасливого майбутнього.

Війна в Україні принесла багато розпачу та болі і кожен українець не забуде її до кінця свого життя.

Підчас війни народ України об'єднався як ніколи і це нам допоможе розвивати Україну в майбутньому .

Моя Україна майбутнього це - продовження історії ,більш стійка економічна система, а також добре розвинені технології .

Україна має глибокі корені в культурі та історії .Вона може стати справжнім проривом у світовій економіці. Покликання молоді є надавати ідеї для розвитку бізнесу чи творчості, а також уникнути проблеми з екологією яка є на сьогодні найбільшою проблемою всесвіту. Моя Україна майбутнього буде добре відома чистою природою та економічно найвищою серед інших країн.

Україні потрібно не забувати про свої традиції та культура бо, як каже народна творчість "Без традиції немає культури, без культури немає країни".Наша країна особлива своїми піснями, танцями та мистецтвом . У моїй країні майбутнього ми не лише маємо йти вперед та за новітніми технологіями, але не забувати про стародавні обряди , традиції які ми успадкували . Україна має бути відома своїми поезіями та музикою яка прославлятиме нас на всю планету.

Україна це- країна де кожен зможе реалізувати свої талант. Де всі можуть займатися тим до чого лежить серце .Вона буде відома своїми науковими дослідженнями та унікальними винаходами.

Моя країна майбутнього буде добре піклуватися про екологію , яка є невід'ємною частиною кожного громадянина. Моя країна буде відомою по екологічній сфері ми будемо відомими в цілому світі як "Зелена Країна ".

Коли нарешті закінчиться війна це буде день визволення та відновлення. Кожен українець розуміє що щастя і мир це дороге надбання яке потрібно оберігати та розвивати. 

Моя Україна майбутнього це країна в яку я вірю та до якої прагну як і кожен українець. Це та країна яке матиме все від найдавнішого до найсучаснішого. Вона буде зразком для всього людства. 

МОЯ КРАЇНА МАЙБУТНЬОГО БУДЕ ВІЛЬНОЮ ТА НАЙКРАЩОЮ ДЛЯ МЕНЕ , І Я ПИШАЮСЯ ТИМ ЩО ТУТ НАРОДИЛАСЯ!!!