Березська Олександра, студентка групи ТО-11 Фахового Коледжу Зв’язку Та Інформатизації Державного Університету Інтелектуальних Технологій І Зв’язку

Вчитель, що надихнув на написання есе - Борик Ірина Дмитрівна

Моя Україна майбутнього

Україна – велика багатонаціональна країна у центрі Європи, яка аргументована Євросоюзом. Ми – молоде покоління, майбутні будівельники нової України. Який я бачу свою улюблену країну у майбутньому? Насамперед – вільну. Багато дітей зараз живуть без своїх батьків і багато батьків зараз борються за нашу країну заради своїх дітей.

Вони готові віддати своє життя заради нашої перемоги, заради нашого майбутнього. Наша країна буде єдиною та незалежною, зі стійким та згуртованим народом.

Ми маємо величезний потенціал у вигляді родючої землі, на якій розвиватиметься й надалі сільськогосподарський комплекс. Неосяжні поля пшениці, соняшнику, кукурудзи та інших культур забезпечують наш народ та інші народи Європи високоякісної продукції. Коли ми переможемо зовнішнього та внутрішнього ворога розпочнеться відновлення промислового потенціалу, відродження підприємств легкої та харчової промисловості та машинобудування. Розвинене тваринництво також відкриває величезні перспективи забезпеченням країни м'ясною, молочною та яєчною продукцією високої якості.

Моя Україна майбутнього – це розвиток штучного інтелекту, внутрішні високого технологічного обладнання у всі сфери виробництва. І все це треба зробити нам – сьогоднішнім школярам та студентам. У наших руках майбутнє нашої прекрасної, волелюбної, доброї та хлібосольної країни.

Ось такою я бачу мою Україну майбутнього. І вона буде такою, я в це вірю. З нашим народом, із нашими природними багатствами інакше просто не може бути.