59-річний Володимир Венгер загинув 9 березня 2023 року в селі Велика Вільшаниця на Львівщині. Тоді російська армія завдала масованого удару по Україні. Одна з ракет впала у Великій Вільшаниці. Той обстріл відібрав життя ще чотирьох людей – Галини і Тараса Пержил та Ярослава й Оксани Богачів.

Той обстріл відібрав життя ще чотирьох людей

Напередодні трагедії Володимир допомагав родичці Галині та її чоловікові Тарасові утеплювали будинок. Потім там, у колі найближчих, відзначили день народження Тараса. А близько четвертої ранку наступної доби у селі впала російська ракета…

Володимир був родом із села Верхобуж. Проживав у місті Золочеві. Закінчив Львівський фінансовий технікум за фахом бухгалтера-фінансиста. Свого часу працював бухгалтером у військовій частині, був охоронником і двірником у дитячому садочку. Їздив на роботу за кордон. Потім у Львові й області займався ремонтом приміщень. Любив готувати. Обожнював проводити час із онукою. Дуже любив дітей.

«Де знаходив роботу, там і працював. Ремонти, електрика – це все йому було цікаво. Він знався, мав досвід і допомагав багатьом, хто до нього звертався. Наприклад, моїй сестрі з ремонтом, а також батькам в іншому селі. Без роботи всидіти не міг. Завжди був у русі. Дуже добрий», – розповіла про загиблого дружина Ольга Венгер. Із Володимиром у парі вона прожила понад 30 років.

Володимира Венгера поховали у селі Велика Вільшаниця. У нього залишилися дружина, двоє синів, невістка, внучка, інші родичі та друзі.

Історія з instagram каналу Victims of russia.