Життя 66-річного Миколи Гриба відібрала російська ракета у селі Гроза на Харківщині. Він прийшов на поминальний обід за зятем Андрієм Козирем, який був українським захисником. Близько 13 години 5 жовтня 2023 року російські військові вдарили по кафе, де на поминки зібралося багато місцевих жителів.

Поряд загинули його дружина, донька, онуки й інші родичі

Поряд із Миколою Павловичем загинули його дружина Ніна, сестра Єва Яременко з двома дітьми, брат Іван Гриб із дружиною, донька Аліна Козир, онуки Денис і Єлизавета й інші родичі. Обірвалося також життя друзів і кумів – Тетяни й Миколи Андросовичів. Цей обстріл відібрав життя десятків людей.

Микола Гриб народився на Харківщині. Жив у селі Гроза. Багато років працював у колгоспі. Останнім часом обіймав посаду головного інженера, завідувача тракторної бригади на сільськогосподарському підприємстві «Грозянське». Рідні про нього кажуть: душа компанії.

«Подружжя Миколи і Ніни Грибів у селі всі дуже любили та поважали, тому прийшли на поминки до їхнього зятя, чоловіка єдиної доньки Аліни», – розповіла дружина Миколиного племінника, Яна Яременко.

У Миколи Гриба залишилися племінниця і племінники з родинами.

Історія з instagram каналу Victims of russia.