Життя 64-річної Ніни Гриб відібрала російська ракета у селі Гроза на Харківщині. Ніна Олександрівна прийшла на поминальний обід за зятем Андрієм Козирем, який був українським захисником. Близько 13 години 5 жовтня 2023 року російські військові вдарили по кафе, де на поминки за полеглим воїном зібралося багато місцевих жителів.

Поряд із Ніною загинули її чоловік, донька, онуки й інші родичі

Поряд із Ніною загинули її чоловік Микола, донька Аліна, онуки Денис і Єлизавета Козирі й інші родичі. Обірвалося життя також друзів і кумів подружжя – Тетяни і Миколи Андросовичів. Цей обстріл убив десятки людей…

Ніна Гриб народилася на Харківщині. Закінчила Харківський національний аграрний університет. Працювала у колгоспі, відповідала за вирощування сільськогосподарських культур на підприємстві «Грозянське». Займалася домашнім господарством. Останнім часом була на пенсії.

«Тітка Ніна – дуже гостинна, добра, чудова жінка. Турботлива і компанійська. Вони з чоловіком виховали єдину донечку Аліну, обожнювали своїх Дениса і Лізу. Її всі дуже любили», – сказала дружина племінника загиблої, Яна Яременко.

У Ніни Гриб залишилися племінники і племінниця з родинами.

Історія з instagram каналу Victims of russia.