Овчарук Олександра

П-11 група, відокремлений структурний підрозділ "Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки"

Вчителька, яка надихнула на написання – Чернюк Ірина Любомирівна

Моя Україна майбутнього

Зараз для мене найголовніше - це мир в Україні. Мир забезпечить нам стабільність у житті, гармонію та спокій. Також мир дасть можливість щасливо жити, працювати й не переживати за своє життя або життя близьких. Я хочу лише, щоб війна якомога скоріше закінчилася! Щоб більше не доводилося чути жахливих реалій війни, новин про обстріляне місто чи загиблих.

У майбутньому я бачу мирну державу, повернення окупованих територій Україні, припинення кровопролитних боїв і відбудову зруйнованого, відновлення старого, побудову нового. Значний економічний прогрес у державі. Я буду сподіватися, що Україні вдасться потрапити в ЄС та НАТО, щоб заручитися ще більшою світовою підтримкою. Упевнена, Україні після війни буде необхідно розбудовуватися й розвиватися. А також

вірю в те, що країна постане великою, сильною, незалежною, розвинутою та могутньою державою.

Коли ж Україна переможе, я буду допомагати, як і зараз, потерпілим від жахіть сьогодення та нарешті зможу зібрати всю родину за одним столом. Багато моїх родичів виїхало, тому коли закінчиться війна, ми отримаємо змогу зібратися в сімейному колі й весело, безтурботно провести час. Проте, я мрію, прагну подорожувати нашою країною, аби відвідати різні її місцини. Особливо хотіла б потрапити у Херсон, де моя сім’я відпочивала до початку війни.

Вважаю, що зараз для України дуже важливим та необхідним є мир. Звичайно, люди повинні робити все можливе для перемоги нашої держави. Багато хто після закінчення війни повернеться в рідні міста, села чи побачиться з рідними. Я, своєю чергою, здобувши освіту та працюючи, буду робити внесок у щасливе майбутнє нашої незалежної, суверенної держави.