Бабин Ярина

11 клас, Липницький заклад загальної середньої освіти І - ІІІ ступенів

Вчителька, яка надихнула на написання – Василько Ірина Григорівна

Чому бути українкою – це моя суперсила?

Що ж таке суперсила? Хто наділений нею?

Відкриваю книжку і читаю, що суперсила - це така сила, яка наділяє людину певними надможливостями, суперсилою володіють герої казок, міфів. Замислююсь: кого сьогодні можна назвати супергероєм? Приходжу до думки, що будь-кого із українців можна назвати супергероєм, адже сьогодні український народ показує свою мужність та незламність у боротьбі з ворогом, захищаючи свою землю.  Ці незламні люди, навіть, не думають здаватися, вони готові боротися до переможного кінця.

Вважаю. Що бути українкою – означає берегти в собі глибокі традиції та культуру рідного краю, бути сильною, ніколи не зупинятися на досягнутому, гідно нести по життю звання громадянки своєї країни.

Пишаюсь, що я українка, люблю свою мову, музику, звичаї, народ. Тішусь, що нас багато. Бачу, що незламний дух українців проявляється в сильній любові до волі, незалежності, захисту Батьківщини.

Мій народ усіма силами протистоїть жорстокому ворогу та ніколи не дозволить собі зламатися, може пройти через будь-які труднощі, вміє об'єднуватися та підтримувати в складних ситуаціях один одного.

Саме ці риси характеру роблять нас суперсильними.

Україна досі бореться із ворогом, тому кожен з нас впевнено йде до перемоги.

Знаю, що кожен українець за весь час боротьби з ворогом зробив не один крок для звільнення рідної землі.

Я та моя сім’я заради перемоги розповсюджуємо українську культуру та традиції, вивчаємо історію, беремо участь у благодійних акціях та допомагаємо тим, хто постраждав від війни.

Час показав, що бути українкою - це бути людиною, яка має незламний дух, ніжне та любляче серце, готовою підтримати в хвилини розпачу і болю, вміти протистояти будь-яким труднощам.

Я – українка! У цьому слові - моя суперсила! Відчуваю себе сильною та незламною, пишаюся своїм народом, впевнено іду вперед до перемоги, вірю в завтрашній день, гордо несу це звання!