Кутрань Андріяна

11 клас, Липницький заклад загальної середньої освіти І - ІІІ ступенів

Вчителька, яка надихнула на написання – Василько Ірина Григорівна

Чому бути українкою – це моя суперсила?

В дитинстві кожен любив дивитись мультфільми або ж фантастику. Ми мріяли про суперсилу, як у нашого захоплюючого супергероя. Ми уявляли, що можемо боротися із злом та допомагати людям. Але підростаючи ми розуміли, що фантастичні суперсили не зʼявляться. Проте, ми помічали супергероїв у нашому житті. Вони такі ж, як у мультфільмах, але врази могутнішнші. Кожен українець молиться за своїх супергероїв, які віддаючи життя захищаючи наші життя, домівки та рідних. Ми помічаємо у кожному з нас суперсилу, яка бориться із злом. Суперсилу, яка показує могуть своєї любові до рідного краю.

Суперсилою незламності наділені українці, які втратили рідних, близьких людей, свої домівки, все, що у них було. Вони знайомі із болем, як душевним, так і фізичним, дивились страху у вічі.

Суперсилою мужності володіють наші захисники, які відмовились від благ життя, аби захистити свою державу, її суверенітет, гідність, народ.

Кожна мама, дружина, дитина, усі, хто втратив сина, чоловіка, тата, близьку людину , наділені суперсилою.

Кожен, хто лікує, рятує, волонтерить – супергерой, наділений суперсилою.

У кожного українця – спільна мета, яка наділяє суперсилою. «Я – українка!» «Я – українець!»

На мою думку, наші суперсили нездоланні, їх не переможе жодне зло. У кожному серці живе віра у краще майбутнє нашої Батьківщини та наших дітей, то ж кожен докладає свої зусилля.

Українці, пишаймось своїми супергероями, підтримуємо їх повсякчас, гартуймо свою суперсилу! Не піддаваймось мороку та страху, будьмо прикладом для інших.