3 березня 2022 року російська армія скинула бомби на Ізюм. Одна з них влучила у житловий будинок на вулиці Українській. Там загинуло семеро людей. Серед жертв – 40-річна Ірина Перегон. Російська бомба забрала також життя її двох дітей, свекрухи, тітки, чоловіка та його племінниці.

Ніколи собі не пробачить, що залишила їх під обстрілами

Ірина Перегон народилась у селі Циркуни Харківської області. За фахом – бухгалтерка, працювала на різних підприємствах Харківщини.

«Ірочка була дуже світлою людиною. Весела, завжди усміхнена. Розумна, професійна, дуже швидко вчилася. У неї була гарна і дружня сім'я. Іра дуже любила своїх дітей: доньку Ірину та сина Нікіту», – розповіла колега Лариса Журавська.

Майже щовечора на дитячому майданчику в Циркунах зустрічалася з Іриною та дітьми ще одна подруга, Наталія.

«У нас була традиція разом відзначати Новий рік. У січні 2022 року вони прийшли до нас у гості – Ірина переодягнулася снігуркою, а її чоловік Саша – тигром. У них стільки планів було, вони лише нещодавно перекрили дах свого нового будинку, планували інтер’єр оселі… », – розповіла подруга.

2 березня 2022 року колега Лариса востаннє зідзвонювалася з Іриною Перегон.

«Ірочка дуже переживала, що не вмовила матір і батька поїхати з ними. Говорила, ніколи собі не пробачить, що залишила їх під обстрілами. А ще вона раділа, що діти нарешті можуть виспатися в теплій хаті», – каже Лариса.

В Ірини Перегон залишилися батько, матір та рідний брат зі сім'єю.

Історія з instagram каналу Victims of russia.