Колосок Вікторія Вікторівна, 13.02.1974
Вчителька початкових класів КЗ «Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області», смт Близнюки

Моя Україна майбутнього

Сьогодення нашої країни перевернуло світосприйняття кожного громадянина України незалежно від віку, статі та соціального становища.

24 лютого 2022 року всі українці прокинулись вже зовсім іншими людьми, іншою нацією. Те, як ми згуртувались, як допомагали один одному, переймались не тільки за своїх знайомих, а і за зовсім невідомих нам людей – вселило віру та надію на краще в серцях кожного з нас.

Думки про майбутнє завжди були досить абстрактними. Жили собі, працювали, ростили та виховували своїх дітей. Але ми не надавали належного значення, можливо забули про найважливіший факт, що сьогодення створює майбутнє. На жаль теперішній час нашої країни є найтяжчим періодом за всю історію незалежної України. Підступний та жорстокий ворог показав нам життя, якого ми не могли уявити навіть в найстрашнішому сні. Ніхто не міг повірити, що у сучасному світі цифрових технологій станеться таке лихо. І проявилася риса нашого українського народу. Жага до волі та незалежності передавались нам з покоління в покоління та живе в душі кожного з нас і зараз, дає сили стримувати страшну орду.

І попри все, ми віримо та прикладаємо максимум зусиль, щоб вигнати окупанта найбільшої країни на мапі світу з нашої землі та не допустити його панування в нашому краї. Ми віримо, що навіть після найтемнішої ночі завжди вийде сонце.

Якою ж дивовижною та надзвичайно сильною є і буде моя Україна! Моя Україна майбутнього - це вільна, незалежна, потужна країна. Країна з колосальними реалізованими можливостями в сфері агросектору, туризму, ІТ, різноманітних виробництв, кіноіндустрії та безлічі інших галузей. Але ми завжди памʼятатимемо, що країна - це не просто визначена кордонами територія, а люди! Гордий, незламний та працьовитий народ! Народ зі своєю солов’їною мовою, зі своїми багатими традиціями, родючими землями. Народ, який обʼєднаний спільною ціллю, спільною мрією - квітуче та мирне майбутнє для нас, для наших дітей та онуків, для всіх українців!