Гоц Софія

10 клас, Ліплявський ліцей

Вчителька, яка надихнула на написання – Душко Валентина Вячеславівна

Чому бути українкою – це моя суперсила?

Бути українцем – це значить бути постійно в стані доказування свого права на існування.

В. Винниченко

Бути українцем або українкою - це і є суперсила! Одна з головних причин, чому я пишаюся тим, що я можу назвати себе українкою, - це наша багата культура та традиції. Наша країна має власну історію, традиції та спосіб життя, які відрізняють нас від всього світу. Наша країна є унікальною, і це робить нас сильними та незламними в будь-якому контексті

Батьківщина - це наше друге серце, це наш дім, це те, що у нас є, і що ми завжди будемо захищати. Наша країна - це наше все!

Незламність духу - це одна з наших суперсил як нації. Ми вистоювали в усіх перешкодах і завжди знаходили відповіді на будь яку складність. Це найкраще показує наш дух і силу нашого народу.

Наша сила в нашій єдності та згуртованості. Як казав Тарас Шевченко. Свою Україну любіть. Любіть її… Во врем’я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть.

Наша сила в нашому спільному розумінні того, що ми всі за одного. Ми маємо можливість і бажання допомагати один одному, а також готові відстоювати наші переконання та цінності. Все це є нашим найкращим вісником нашої сили!

Ні на секунду не сумніваюся, що ми можемо подолати будь-яку проблему чи складність, а також досягти нашої мети - свободи та незалежності. Наша сила в нашій єдності та загальне розуміння того, що ми всі за одне.

Я вільна, бо я українка. Ми вільні, бо впевнена що ми на це заслуговуємо. Я вільна-я буду жити за ради себе та для себе. Я вільна-я хочу свободи для себе та для всіх нас. Я хочу жити в країні, де вільно говорять та вільної думки.

Ми з родиною, намагаємось зробити все можливе, щоб допомогти своїй країні в здобутті перемоги у цій кривавій війні.

Разом залучаємось до різних благодійних внесків нашим військовим захисникам та людям які потрапили в тяжку ситуацію.

І допомогти відродженню нашої країни.

Дякую, всім захисникам нашої країни, за те, що ви захищаєте нашу свободу, наше майбутнє та нашу країну. Ви - наші герої, наші захисники, та ми ніколи не забудемо, що ви робите для нас. Молимось за вас!

Ми знаємо, що ви віддаєте найцінніше, щоб захистити наше майбутнє та майбутнє нашої країни. І ми з великою вдячністю та повагою, шануємо те що ви для нас робите. Ви - найкращий приклад, ви - наші надії та наші мрії, і ми дякуємо вам за все, що ви робите для нас.

Я дуже цінню допомогу, яку надають Організації: такі як гуманітарні, соціальні та інші, тому що вони значно змінюють життя багатьох людей. Їхня праця безкорисна і мотивована бажанням допомогти іншим, навіть ціною великих особистих витрат. Їхні зусилля часто недооцінюють і недостатньо визнають за чудову роботу, яку вони роблять.

Навіть коли багато хто з нас немає з чим жити, ми все ще є. Крім того, коли наші труднощі не вирішуються-ми все ще є. Наша суперсила у нашій непохитності. Слава Україні!

Ми б'ємось за те, чому нема ціни в усьому світі, – за Батьківщину.

О. Довженко