Мідянка Каміла

1 курс, КЗ КОР «Богуславський гуманітарний фаховий коледж імені І. С. Нечуя-Левицького»

Вчителька, яка надихнула на написання – Батрак Наталія Володимирівна

Моя Україна майбутнього

Слово “Мир” для теперішнього часу,а особливо для українців стало надзвичайно важливим. Адже українці споконвіків боролися за те,щоб жити вільно.

Наша багатостраждальна Ненька переживала напади турків, татарів, монголів, фашистів. Наших людей прагнули знищити Голодомором. Але наш вільний народ ніколи не підкорявся, тому що ми-нація сильних, незламних та незалежних.

В усіх цих трагічних подіях ми завжди перемагали зло,в усіх його формах. Наші предки відстоювали своє право мати свою мову, культуру, релігію, мати свою Батьківщину. Адже для справжніх українців дуже важливо розмовляти своєю рідною солов’їною мовою, незабувати традиції та звичаї своїх предків.

Значення слова «МИР» означає жити повним життям, працювати на улюбленній роботі ,ростити дітей і не боятися за життя своє та своїх близьких. На жаль, зараз багато людей не відчувають миру в своїй країні,тому що в ній зараз іде війна. Напревеликий жаль ми не цінували те, що мали до війни.Мир для мене це життя в країні, де не лунають щоденні вибухи та не літають над головами ракети, це спокійні ночі коли ми не біжимо під звуки сирен в укриття і щоб не боятися коли пролетить літак. Я знову хочу бачити свою Україну мирною, щоб в майбутньому пишатися тим, яка вона процвітаюча та сильна. Ми неодмінно переможемо і тоді вже не під звуки сирен , а під звуки гімну ми будемо співати про нашу країну, і не боятися за своє життя. Після перемоги я планую відвідати декілька міст України, а особливо: Херсон, Харків, Дніпро і звичайно ж Київ.

Мрію поніжитися під палючим сонцем та вдихнути морського повітря Криму. А ще, як же не відвідати величні терикони та шахти велично-незламного Донбасу.

Моя незламна Україно! В майбутньому ти пишатимешся своїми синами-захисниками, які зараз героїчно відстоюють нашу країну. І я все зроблю заради того,щоб ти пишалася і мною теж ,а я жила у вільній і сильній країні.