Джуський Артем

2 курс, КЗ КОР «Богуславський гуманітарний фаховий коледж імені І. С. Нечуя-Левицького»

Вчителька, яка надихнула на написання – Батрак Наталія Володимирівна

Моя Україна майбутнього

Україна всю свою велику історію вела кровопролитні війни за власну незалежність. Починаючи з Київської русі і по сучасний час.

Всю історію у нас були різні вороги починаючи від печенігів закінчуючи тим ворогом який і по нині намагається знищити Україну та її державний суверенітет. За всю нашу історію ніхто не намагався знищити Україну та українців як росія. З часів козацтва вони зрозуміли що ми не здамося перед лезом шаблі та дулом гармати. Ворог досі пам’ятає козаків, студентів під Крутами десятки тисяч солдатів та генералів які нищили нацистських окупантів. Але росія гамається знищити ці історії без яких їхня історія буде майже пуста тому вони намагаються присвоїти ці перемоги собі.

Роль миру в сучасному світі і моє бачення майбутньої України Мир - це не просто відсутність конфліктів, це щось більше. Мир - це взаєморозуміння, терпимість та спільна праця для покращення світу. Я хочу бачити Україну - де людей не ділять на східняків, западенців та північних. Хочу, щоб українці з будь-якої частини України відчували себе як вдома і не пригнічувалися за акцент, мову, чи політичні погляди, а щоб пишалися тим хто вони є та працювали на благо вільної сильної та незалежної країни в якій їм та їхнім дітям доведеться жити.

Я бачу Україну майбутнього як процвітаючу, демократичну країну з розвиненою економікою, освітою та системою охорони здоров'я. Я бажаю жити в країні - де не люди не будуть боятися гуляти по полям, лісам, лугам, з побоянням підірватися на міні чи знайти снаряд. Жити в домівках без страху, що вночі російська ракета, чи дрон можути забрати життя. А саме головне не хочу бачити, читати та чути щодня на сторінках в соц. мережах про ще одного героя який повернувся на щиті заради нас та нашої країни.

Весь час ми віддавали кращих синів які могли збудувати найкращу країну. Хочу щоб кожен з нас, дивлячись на наших героїв, дякував їм за можливість прокинутися та жити життя. Це Україна, де корупція та нерівності відсутні, де права людини та правова держава мають вагу, де різноманітні культури та мови поважаються та співіснують. Я уявляю майбутню Україну як країну, де кожен має можливість реалізувати свій потенціал, де люди живуть у злагоді та гідності. Я пишаюся своєю країною та зроблю все можливе, щоб допомогти Україні досягти перемоги.

Наша країна сьогодні культурне різноманіття Україна - це культурне скарбниця. Від мови та національних традицій до художньої та музичної спадщини, наша країна має багатий культурний спадок. Природні багатства Україна - це країна різноманітних ландшафтів та природних красот. Від Карпат до Чорного моря, наша країна вражає природою та пейзажами. Таланти та інтелект

Україна славиться своїми талановитими людьми. Від відомих спортсменів до науковців та художників, наші земляки здобувають всесвітнє визнання своїми досягненнями.

Мир для мене, Мир - це можливість для розвитку, джерело внутрішнього спокою. Це теплі стосунки з близькими, змога співіснувати з природою та іншими людьми в гармонії. Мир дарує надію та віру в краще майбутнє. Майбутня Україна – це сильна економіка У майбутній Україні бачу сильну економіку, яка забезпечуватиме процвітання нашої країни та підвищення життєвого рівня людей. Мрію про майбутню Україну, де всі громадяни матимуть доступ до якісної медичної допомоги та освіти. Це буде важливий крок до забезпечення стабільного розвитку нашої країни. Мрію про справедливе суспільство Україна майбутнього - це суспільство, в якому права та свободи кожного громадянина будуть поважатися, а справедливість та рівність перед законом стануть нормою.

Мої плани для перемоги України:

Активність - брати активну участь у громадському житті, підтримувати ініціативи та проекти, які спрямовані на покращення України.

Освіта - розвивати свої знання та навички, а також допомагати іншим здобувати якісну освіту, яка є запорукою майбутнього успіху країни.

Толерантність - поважати та приймати різноманітність, відкрито спілкуватися з людьми, які мають різні думки та погляди.