Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Володимир Володимирович Могильний

«Найбільше шокувала стрілянина з літаків»

переглядів: 58

Війна розкидала сім’ю Володимира по різним територіям України, одна сестра виїхала до Польщі. Він дуже чекає Перемоги, щоб побачитися з рідними

Я жив в селі Бехтери Херсонської області. На початок війни був в Полтавській області, потім поїхав в Херсон, і потім знову виїхав. Я виїхав з мамою, племінником і сестрою, а ще одна сестра в Польщу поїхала.

Були труднощі з виїздом, бо це була вже окупована територія. Виникали труднощі з транспортом. То були коридори, то не були. 

Батько, брат і сестра не встигли виїхати, зв’язку з ними зараз немає - вже декілька місяців не спілкувалися.

Спочатку нам всього вистачало, а потім нам почали допомагати: видавали по хлібині на людину. Зараз не знаю, як там, бо немає зв’язку. Я там був декілька тижнів, поки не виїхав.

Найбільше шокувала стрілянина. Коли літаки літали, це вражало, звісно. Вразило те, що мер здав Херсон в перший день, а сам за кордон виїхав.

Я думаю про те, коли може скінчитися війна, але нічого не приходить у голову. Хотілось би, щоб вона прямо зараз закінчилася, щоб поїхати додому провідати рідних.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Бехтери 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення діти внутрішньо переміщені особи перший день війни розлука з близькими Біженці окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій