Сидорова Ая 2008-03-25

Вінницький ліцей №7 ім.Олександра Сухомовського

Засімович Олена Іванівна

Есе "Бути українкою - це моя суперсила"

Бути українкою для мене означає мати неперевершену суперсилу, яка дозволяє мені відчувати гордість за свою країну, її культуру, традиції, історію та мову. 

Я пишаюся тим, що я українка, оскільки віддаю перевагу своєму національному самовизначенню, вірю в свою національну ідентичність та відчуваю себе частиною великої української родини.

Незламність духу та сила української нації проявляється в тому, що ми, українці, витримали багато випробувань у своїй історії, але завжди уміли вистояти й продовжувати боротьбу за свою незалежність та свободу. Ми не зламалися під тиском зовнішніх агресорів та внутрішніх проблем, а, навпаки, змогли зберегти свою ідентичність та культурну спадщину.

Я пишаюся тим, що я українка, оскільки моя нація завжди гордилася своєю вольовою силою та готовністю боротися за свої права та свободу. Ми, українці, завжди готові допомогти один одному, підтримати в складний момент та стояти пліч-о-пліч у важку годину. Ми не тільки говоримо про єдність, а й реально діємо для досягнення спільної мети.

Щоб досягти перемоги, я роблю все можливе для покращення життя своєї країни. Я підтримую українську мову та культуру, активно долучаюсь до розвитку громадянського суспільства, беру участь у благодійних акціях та волонтерській діяльності. Я вважаю, що кожен із нас може зробити свій внесок у розвиток України, і саме це робить нашу націю сильною та незламною.

Україна - це моя Батьківщина, і я завжди буду пишатися тим, що я українка. Моя суперсила полягає в моїй готовності допомагати своїй країні, боротися за її незалежність та свободу, прагненні досягати перемоги разом зі своєю нацією. 

І я впевнена, що разом ми зможемо подолати будь-які перешкоди та досягти великих досягнень для нашої країни.