Тодорук Артур, учень 11 класу Комунального закладу «Харківський ліцей №124 Харківської міської ради»

Вчитель, що надихнув на написання есе - Голозубова Юлія Миколаївна

Моя Україна майбутнього

Моя Україна майбутнього - яка вона? Сьогодні мир для мене - це не лише відсутність збройних конфліктів, але й загальна стабільність і безпека країни. За останній рік, наша рідна Україна зазнала багато втрат та випробувань. Молоде покоління спостерігає, як багато людей з жертовністю та сміливістю виборюють мир і свободу для нас усіх.

Ми розуміємо, що мир - це дар, який потрібно берегти і підтримувати.

Моя Україна майбутнього - це країна, де права і свободи кожного громадянина захищені . У моїй мрії вона є вільною державою, з подоланою корупцією, незалежним та ефективним правосуддям, а громадяни мають можливість впливати на політичні рішення. Я бачу Україну, яка сприяє економічному розвитку, інноваціям та інвестиціям, яка надає якісну освіту, доступну для всіх, і забезпечує високий рівень медичної допомоги.

Коли УКРАЇНЦІ ПЕРЕМОЖУТЬ, я та мої однолітки, будемо активно включатися у відбудову країни. Ми зміцнимо інститути права, освіти та оборони; будемо сприяти розвитку громадянського суспільства, роблячи свій внесок у захист прав і свобод громадян.

На мою думку, майбутнє України залежить від об'єднаних зусиль усіх нас, особливо від молодого покоління, яке допоможе зміцнити нашу країну. Я вірю, що спільними зусиллями ми зможемо побудувати сучасну і квітучі Україну, де будуть панувати мир і злагода, а не сльози, біль, розпач, зневірення….