Чуприна Аліна

9 клас, Новокочубеївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Скороходівської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Вчителька, що надихнула на написання – Пальчик Тамара Андріївна

Моя Україна майбутнього

Моя Україна – це країна, яку я бачу в майбутньому, де мир і процвітання стануть для нас щоденністю. Сьогодні, коли я дивлюся на нашу країну, не дивлячись на жахи війни, я бачу великий потенціал і можливості для подальшого розвитку. Наш народ зараз доказує свою спроможність. Мир для мене сьогодні означає відсутність конфліктів і війни, але мир для нашої держави майбутнього означатиме не лише це. Ми будемо проживати в суспільстві, де права і свободи кожного громадянина будуть гарантовані, де корупція не буде загрозою для народу, де інновації і технології розвиватимуться нарівні з найкращими світовими стандартами.

Я бачу Україну майбутнього як країну, де кожен громадянин має можливості розвиватися і втілювати в життя свої мрії. Наша держава буде відкритою для всього світу, де наука та освіта набудуть високого рівня, де культура і мистецтво розцвітатимуть, і де ми будемо пишатися своєю історією і традиціями, де кожен буде відчувати свою ідентичність та належність такій героїчній нації.

Що я зроблю, коли Україна переможе? Я буду активним громадянином, який буде навчатися і працювати для своєї країни.

Своєю працею я буду сприяти розвитку її економіки та підтримувати соціальні ініціативи. Я буду намагатися зробити все можливе, щоб Україна була кращою для людей і моїх майбутніх дітей.

Моя Україна майбутнього – це місце, де гармонія, різноманіття та розвиток ідуть вперед разом. Ми об’єднані нашою спільною метою – побудови кращого майбутнього, і я вірю, що разом ми здатні досягти великих досягнень.

Україна – це моя країна, і я пишаюся тим, що я – українка. Незламність духу та сила української нації завжди були нашою суперсилою. Згадаємо історію, згадаємо, чия героїчна кров тече в наших жилах. Ми маємо великий потенціал для змін і покращень, і ми готові працювати над цим.

Наша Україна майбутнього буде місцем, де ми зробимо наші мрії реальністю і подаруємо майбутнім поколінням краще життя.

Моя Україна майбутнього – це місце, де ми розвиваємося, досягаємо успіхів, ростемо, мріємо та долаємо всі перешкоди разом. А зараз головне завдання - перемогти ворогів. Ми у школі теж вносимо свій посильний вклад у перемогу: плетемо маскувальні сітки, виготовляємо енергетичні набори, окопні свічки, плетемо шкарпетки, збираємо овочі для захисників, пишемо листи підтримки. Перемога буде! Слава Україні! Героям Слава!