Наша сім’я з Херсону. У мами з татом ательє хутряне в Херсоні. У мене ще є сестра Яна, яка живе у Києві. Ще у мене є бабуся і дідусь (лежачий), які залишилися в Херсоні, і два папуги Жако Маргоша та Жорка, йорік Фроська, кіт Амулєт, які теж залишилися в Херсоні.

Я спортивна, займалась акробатикою, художньою та повітряною гімнастикою. Зараз хожу на скаледром. У Києві ми теж завели тваринку, а саме джунгарика Лялька. Спочатку він був Лялею, а коли робили йому ампутацію лапки, він її зламав, то виявилось, що вона хлопчик)

Коли почалася війна, ми були вдома в Херсоні. Виїхати не змогли, не могли кинути своїх стареньких та тварин. Провели в окупації майже 9 місяців, це було жахливо, я майже не виходила на вулицю. Мене батьки ховали, щоб до руснявої школи не забрали. Я вчилась і досі вчусь дистанційно. Ми дуже зраділи, коли нас визволили, але почалася масові обстріли, в результаті чого був пошкоджений наш будинок (горів дах, повилітали вікна), ми власноруч його гасили. Мама з татом вирішили мене вивезти в Київ. Тут більш безпечно.

Я хочу, щоб закінчилась з нашою перемогою ця клята війна. Я хочу, щоб всі повернулися до нормального життя. Я хочу, щоб лишилися живими як наші воїни так і цивільні люди. А ще я дуже люблю 3d-пазли Ugers.