Мене звуть Софія, мені 13 років. Я з мамою, кішкою Плюшею та собачкою Бусею переселенці з м. Бахмут Донецької області. В рідному місті ми потрапили під авіа обстріл, дивом вижили. Наш дім зруйновано, мамина робота та моя школа також зруйнована. Тому ми змушені були тікати з дому.

До війни я займалась волейболом. Ми з мамою часто подорожували, любили відвідувати басейн, проводити час з друзями. Через війну зруйновано наш будинок і все наше життя. Наше місто Бахмут зтерто з лиця землі. Там одні руїни. Коли ми ще були вдома, ми потрапили під авіа обстріл, нам просто у двір і в сусідній будинок скинули три авіа бомби. Нас закидало камінням і уламками. Ми дивом вижили.

Я мрію про те, щоб скоріше настала перемога, щоб уся територія України була вільна, щоб наші захисники повернулись додому живі. Мрію про те, що відбудують мій Бахмут і ми зможемо повернутись додому. А на ці свята прошу тебе, Святий Миколай, подаруй мені будь ласка планшет і багато кіндерів. Я продовжую навчатись он лайн в рідній Бахмутській школі, але у мене немає гаджету для навчання. Мені дуже потрібен планшет, щоб виходити на онлайн уроки, мати доступ до книжок і сайтів для навчання. Нехай мрії усіх діток здійсняться.