Святий Миколай, дуже прошу, зроби так, щоб війна скінчилася і я знову зустрівся з бабусею та дідусем. Вони залишилися мешкати у Криму. Я дуже скучив за ними і усіма своїми друзями. Ми переїхали з моїми батьками у Дніпро з Бердянська. Я навчаюся у 7-му класі. Займаюся у музичній школі, клас гітари. Мрію стати великим музикантом. Ще я займаюся у гуртків скаутів, де нас вчать бути самостійними. Я у батьків один і мені буває дуже скучно, сидячи дома, адже все навчання проходить дистанційно. Зараз дуже швидко темніє і я не встигаю спілкуватися з новими друзями на вулиці. А взагалі я мрію про брата чи сестру...

Війна дуже торкнулася моєї сім'ї. Коли зелені чоловічки прийшли у Крим, у 2014 році мої батьки разом зі мною переїхали до Бердянська до родичів. Там я пішов до школи, зустрів багато нових друзів. У Бердянську я ходив на гурток оригамі та наукові гуртки. Коли клята російська нечисть прийшла і у Бердянськ, ми з батьками у 2022 році переїхали до Дніпра. Але нічого не замінить мені рідний Крим з морем і моїми бабусею та дідусем. Вони мене дуже балували!) Я дуже хочу знов їх побачити.

Святий Миколай! Я дуже хочу, щоб закінчилася війна! Дуже хочу повернутися додому. А ще у батьків не вистачає коштів, щоб мені купити велосипед. Адже усі товари через війну стали дуже дорогими. А у моїх батьків малі зарплати. Шановний Миколай! Якщо у Тебе немає можливості подарувати мені велосипед, подаруй хоч солодощі. Дякую тобі, що є дядя Ринат, який поможе здійснити наші дитячі мрії... Хоч трохи!