Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Марія Бурмака

Марія Бурмака розповіла Олексію Суханову, як переживає втрату брата на війні

переглядів: 219

На початку 2024 року від серцевого нападу помер молодший брат Марії Бурмаки. Святослав Бурмака боронив Україну, був поранений, контужений і проходив лікування у військовому шпиталі. Через півроку після страшної звістки співачка розповіла, як переживає втрату рідної людини через війну.

"Я не прийняла, не можу це прийняти, - зізналася артистка в інтерв'ю Олексію Суханову. - Мій брат був мій найкращий друг. У нас різниця у віці 10 років, я старша за нього, і я пам'ятаю, як він народився, як він ріс, як він мої ляльки подарував своїй подружці у 4 роки". За словами співачки, Святослав добровольцем пішов на фронт одразу після початку повномасштабного вторгнення. На той момент його дружина чекала на дитину. Для Марії Бурмаки смерть брата-військового - непоправна втрата.

"Коли кажуть: герої не вмирають, то ти... коли ти натикаєшся думкою, і всі мої друзі це бачать, коли ми десь їдемо, я кажу: "От ми тут зі Славою були". Життя не буде ніколи таким, як було, тому що він міг завжди мені допомогти, і я йому допомагала", - розповіла вона.

Артистка зізналася, що написала пісню-присвяту Святославу під назвою "Братику", проте виконати її зараз не зможе. Але має надію, що колись заспіває композицію зі щемними рядками про рідну людину.

"Я не хочу плакати, це в пісні теж є, бо треба розуміти, що ось так. Хоча боляче нестерпно".

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київ 2022 2024 Відео Історії мирних жінки психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій