Дмитро з поліцією шукав батька, який втратив пам’ять і помер у будинку перестарілих. Маму він вивіз з Бахмута незадовго до того, як її будинок згорів

Наша вся родина з міста Бахмут. Але я уже давно живу в місті Кропивницькому, а батьки – у Бахмуті.  Батькові вже було 75 років, і він зник за два дні до прильоту ракети в їх будинок. Я його через поліцію шукав, і він з'явився в Кривому Розі. Він не пам'ятав, як там опинився. 

Я його так там і не встиг побачити - він там і помер, в будинку перестарілих. Він там два рази губився, я його через поліцію знаходив.

На початку війни тут над нами літаки літали, був такий шок, але ж ми зібралися з думками, і я вивіз сім'ю на захід України. Виїхав разом із дружиною, донькою, тестем і тещею. Там трошки пожили в місті Кам'янець-Подільський, і вони виїхали в Румунію, а я повернувся в Кропивницький, повернувся до своєї діяльності. 

А у квітні я забрав маму з Бахмута, коли починалася гаряча фаза, там уже вибухи були. Вона проживала в центрі міста – мабуть, уже її будинку і немає.

Але ж там залишився мій брат - у нього там був великий будинок, собаки, бізнес, магазини. Йому дуже було боляче це все покидати, тому він там залишився і потрапив у полон. Він там був таборах, прийшов сім кіл пекла. Потім виїхав за допомогою дочки через білорусь до Києва, зробили документи, і дочка його вивезла в Америку. Але ж він мало не загинув. 

У 2022 році прилетіла ракета на аеродром в Кропивницький, там загинуло шестеро людей, а я був у парі кілометрів звідти з відкритим вікном. Коли воно бахнуло, дуже-дуже чутно і страшно було. Але ж це - нічого порівняно з тим, що переживають луди в Запоріжжі, Харкові, Одесі.

Мене приємно вразило, що дуже багато добрих людей і у нас, і за кордоном. На заході України нам і прихисток дали, і харчі. Зараз дружина з молодшою донькою в Норвегії, а тесть і теща - в Румунії. Я слідкую за інформацією, вже став як інформаційний наркоман: з усіма спілкуюся, дивлюсь новини.

Перемога - це найзаповітніша мрія, а після перемоги почне країна розквітати. Демонтаж рашиського руху - це і буде наша перемога, про це мрію. Моя сім'я повернеться, якщо будуть досить хороші перспективи розвитку нашої країни, оце саме головне.