Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Нансіта Фернандес

«Літо в мене не вдалося через війну в моєму рідному місті»

переглядів: 728

Я — корінна донеччанка з південноамериканськими й російськими коренями з малих років обожнювала готувати. Мій батько з Болівії, а мама – росіянка. Всі її коріння сягають до Сибіру. Бабуся — харчовик-технолог. Я з дитинства поруч із нею на кухні крутилася. Вона завжди смачно готувала. Ось із того часу в мене і зародилася велика любов до кулінарії.

Я взагалі на кухні відчуваю себе як риба у воді. Дуже люблю консервувати. Для своєї родини, для родичів, для моїх ледачих подружок.

Щоправда, літо минулого року в мене не вдалося через війну в моєму рідному місті. Я в Києві, а банки для консервації залишилися в Донецьку

Ще рік тому, в 2014-му, я й припустити не могла, що всерйоз захоплюся випічкою тортів. Та так, що це стане не просто хобі, а справою, за допомогою якої можна заробляти гроші. Спочатку я пекла для друзів, на різні заходи, в яких сама брала участь, 12-річному синові Раулю в футбольну секцію та 16-річній доньці Емілії в школу. А потім пішло-поїхало.

Але війна внесла свої корективи: в кінці серпня 2014 року я із сім’єю змушена була покинути рідне місто та переїхати до Києва. Довелося швидко зібратися з думками, взяти ноги в руки та почати шукати нову клієнтуру.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Донецьк 2014 2015 Текст Історії мирних жінки 2014 переїзд безпека та життєзабезпечення робота внутрішньо переміщені особи обстріли Донецька
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій