Привіт, мене звуть Саша, мені 6 місяців. Я з чудового міста Лисичанськ, що в Луганській області, та народився я у місті Павлоград Дніпропетровської області, бо до нашого дому прийшли погані дяді з Росії та забрали у мене дім та дитинство.

У Павлограді я познайомився із хлопчиком з сусіднього під’їзду, його звуть Максим, він вже дорослий, але дуже добрий, він віддає мені свої старі речі та іграшки, щоб я зміг ними бавитись. Ще в мене є подружка Аріна, їй всього 2 місяці, але ми часто приїздим у гості один до одного. Мама каже, що коли я стану великим, то піду з Аріною спочатку до дитячого садочка, а потім і до школи.

Наразі я сміливий та нічого не боюся, бо вірю у нашу перемогу, а ще я вірю у диво, то на новорічні свята я побажаю, щоб Україна перемогла та ми повернулися з батьками додому. Любий Миколаю! Наразі я зростаю, я вже хочу повзати, та у помешканні, що ми винаймаємо, дуже холодно, мені потрібен манеж, або термокилимок, щоб я міг розвиватися. Обіцяю, що я буду слухняним та чемним хлопчиком. Я дуже вдячний ЗСУ та ППО за спокійні ночі у Павлограді. Та за новий день. Я дуже мрію про ПЕРЕМОГУ, а також про іграшки☺️ Миколаю! Вибач, будь ласка, що я не зможу надати тобі малюнка, бо я ще зовсім малий, малювати ще не вмію, але я обіцяю тобі, що коли трохи підросту, то намалюю тобі не один малюнок. Маю надію, що ти мене не оминеш. Я малий, але теж вірю у дива.