Вікторія Козак загинула від російського обстрілу Києва 29 грудня 2023 року. Тоді ворог масовано атакував Україну ракетами і безпілотниками. Десятки людей загинули.

Десятки людей загинули

2 лютого 2024 року Вікторії мало виповнитися 36. Вона жила з родиною у Києві. Закінчивши спеціалізовану школу №139, вступила у Національну академію статистики, обліку й аудиту, вчилася на факультеті «Облік і аудит». Працювала на заводі.

Деякий час Вікторія мешкала у Швейцарії у своєї сестри. Влітку 2023 року повернулася в Україну, до чоловіка Сергія. Друзі кажуть, що вона дуже сумувала за ним і хотіла підтримати.

«Вікторія була життєрадісною, позитивною. Обожнювала своїх дітей, любила життя і мала великі плани на майбутнє. Завжди була легкою на підйом. Була творчою людиною. У вільний від основної роботи час займалася ще манікюром. Мріяла про власне житло», – розповіла подруга загиблої, Катерина.

Обстріл Києва 29 грудня відібрав також життя чоловіка Вікторії, Сергія. Спершу його із 80% опіків тіла госпіталізували. Проте врятувати чоловіка не вдалося, 3 січня 2024 року його серце зупинилося.

У Вікторії Козак залишилися батьки, діти, сестра та інші родичі.

Історія з instagram каналу Victims of russia.