61-річний Віктор Голобородько загинув у селі Тягинка на Херсонщині 26 грудня 2023 року. Коли почався російський обстріл, чоловік був за триста метрів від дому – на розбитому складі з насінням. Планував годувати худобу. Раптом пролунав вибух. Дружина, яка прибігла до складу, побачила, що тіло Віктора пронизав осколок.

Побачила, що тіло Віктора пронизав осколок

«У висновку судмедексперти вказали, що у тата були уламкові проникаючі поранення тулуба з ушкодженням внутрішніх органів», – розповіла донька Наталія Брусенець.

Віктор Голобородько народився у селі Новотягинка Херсонської області. Жив у Тягинці Бериславського району. До армії здобув професію електрика, але за цим фахом не працював. Після служби у місті Астана (Казахстан) закінчив курси водіння і став водієм-професіоналом.

Багато років працював на сільськогосподарському підприємстві – возив зернові, силос. Також був водієм КрАЗа, яким перевозив хімічні добрива. Деякий час водив пожежну машину. Згодом пішов працювати на агрофірму, а потім ще 12 років був охоронником на хлібоприймальному підприємстві. У 2022-му Віктор вийшов на пенсію.

«Це була людина широкої душі. Він дуже любив свою сім'ю і мав багато друзів. Усі сусіди, знайомі його поважали. Батько ніколи нікому ні в чому не відмовив. Мав чудове почуття гумору. Він любив землю – сіяв, обробляв, вирощував на своїй власній землі зернові та маслянисті культури. За період окупації разом із мамою не підкорилися російським військовим, не взяли ні копійки коштів, ні крихти хліба», – додала донька Наталія.

Тягинка була в окупації після початку повномасштабної війни до листопада 2022 року.

У Віктора Голобородька залишилися дружина, дві доньки і четверо онуків.

Історія з instagram каналу Victims of russia.