Життя Сергія Кряжа відібрав російський обстріл Дніпра 29 грудня 2023 року. Він опинився в епіцентрі вибуху біля торгово-розважального комплексу й загинув на місці.

А збоку біля автомобіля – тіло

«Сергій працював недалеко від торгового центру. У той день його не було на роботі, але потрібно було заїхати туди. І от, коли він виїжджав уже, потрапив під обстріл. Його чорна машина з відкритими дверима стояла поряд зі зруйнованою частиною будівлі, а збоку біля автомобіля – тіло», – розповіла колишня дружина Сергія, Тетяна Кряж.

Сергієві було 42 роки. Він народився і жив у Дніпрі. Там здобув освіту, а згодом влаштувався на роботу. Працював майстром на меблевому виробництві, потім – налагоджувачем устаткування. Вільний час любив проводити на природі, обожнював їзду на велосипеді, походи з наметами.

«Він був унікальною людиною – мав великий багаж знань і навичок. Умів розібратися у багатьох речах. За що би не брався – робив це добре. Мав талант до вивчення мов. Був комунікабельний, товариський, душа компанії», – додала Тетяна Кряж.

У Сергія залишилися мама, двоє синів і колишня дружина. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.