У ніч проти 1 червня 2023 року російська армія вкотре атакувала столицю України ракетами. У Деснянському районі Києва загинули троє людей. Зокрема, 34-річна Ольга Івашко та її 9-річна дочка Вікторія.

Бігли в бомбосховище, яке було закрите! Вони просто не встигли

Ольга народилася в Києві. Після навчання у школі №152 вступила до місцевого коледжу, де здобула фах бухгалтера. Продовжила навчання за тією ж спеціальністю в Державному торговельно-економічному університеті. Більше 13 років працювала бухгалтеркою. Ростила донечку Вікторію.

У ніч проти 1 червня 2023 року ворог вкотре атакував Київ. Російська армія випустила 10 ракет із території Брянської області РФ. Силам ППО вдалося їх знищити. Уламки ракет упали на поліклініку в Деснянському районі. У той час місцеві мешканці намагалися зайти в укриття неподалік, але воно було зачинене. Не потрапили в укриття й Ольга з Вікторією.

«Через ракетний обстріл загинули двоє прекрасних, життєрадісних, дорогих і улюблених для мене людей! Моя хрещениця Вікторія та кума Оля. Це велика втрата, серце розривається на шматки, розум не може повірити. Вони просто хотіли жити – бігли в бомбосховище, яке було закрите! Вони просто не встигли… Янголятка, ви завжди будете в моєму серці i душі», – сказала кума Ольги, Анна.

В Ольги Івашко залишилися мама Галина, брат Олександр, а також сват Петро та свекруха Наталія. За півтора року до загибелі Ольга втратила чоловіка Дмитра.

Історія з instagram каналу Victims of russia.