Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анастасія Молдованова

"Згуртованість та сумлінність народу відіграє важливу роль у відстоюванні Вітчизни"

переглядів: 69

Анастасія Молдованова

Одеський ліцей № 117, 9 клас

Вчитель, який надихнув на написання есе: Путінцева Дар'я Сергіївна

«Моя Україна майбутнього»

Батьківщина для кожної людини – це край рідний та неповторний, місце з якого починається життя. Вона уособлюється з теплими спогадами про рідний дім, батьків та дитинство. Моя Батьківщина – це Україна.

Нам, українцям, пощастило народитися саме на цій землі. Окрім родючих земель, мешканцям нашої держави з давніх-давен надано сильний патріотичний дух та волю до незалежності, які в нас зароджуються ще з юнацтва, служать свого роду зброєю проти ворогів.

З часів формування і по сьогодення нашу країну переслідувала тяжка і трагічна доля. Про це можуть свідчити історичні події, пов’язані із поневоленням українського народу та багатовіковим загарбанням земель. Згодом ці факти було описано у творчості українських творчих діячів: Тараса Шевченка, Лесі Українки, Василя Симоненка та інших, яких в Україні величають не менш, ніж зброєнних воєнів. З історії нашої країни відомо чимало пригнічень патріотичних ідей, придушення національних повстань тощо. Проте, у будь-який час українська жага до вільного життя перемагає поневолення, страх, розпач.

Я – українка та пишаюся цим, бо вважаю, що свою історію та предків слід шанувати та пам’ятати, заради збереження нації та державності. Ідентичність української мови та культурної спадщини має поважати кожен українець, щоб відстояти суверенітет та цілісність держави України в будь-який час.

Особливо зараз, у воєнний час, згуртованість та сумлінність народу відіграє важливу роль у відстоюванні Вітчизни та наближенні перемоги.

Отже, всякий порядний громадянин, не важливо якої країни, або нації, вважає за свій обов’язок боронити свій дім та державу, у тяжку хвилину підставити своє плече для товаришів, незважаючи на те, якою діяльністю займається. Я впевнена, в нашій Україні не загине ідея незламності та свободи.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Одеса 2023 Текст Історії мирних жінки молодь діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій