Козоріз Марія

8 клас, Кочержинська гімназія Паланської сільської ради Уманського району Черкаської області

Вчителька, що надихнула на написання – Мартинюк Ірина Михайлівна

Моя Україна майбутнього

Україна майбутнього- це прекрасна та забезпечена держава. Її поважають та цінують в Європі та в усьому світі.

Сюди без сумнівів та з бажанням приїжджають у справах та відпочити громадяни з сусідніх європейських країн. Людей приваблюють чисте повітря та вода, мальовничі краєвиди та дбайливо збережені історичні пам’ятки.

А майбутнє України в моїх мріях – прекрасне. І люди в моїй країні прекрасні – вони вільні і творчі на роботі, запальні та підприємливі у навчанні , доброзичливі, згуртовані. Українцям взагалі притаманні доброзичливість та гостинність – твори багатьох українських письменників нас у цьому переконують. Але разом з тим, українці сильні, мужні та хоробрі.

Кров відважних козаків, могутніх князів Київської Русі тече у наших жилах. Тому ми не можемо здатися, не можемо піддатись темряві, не маємо права опустити руки.

А до останнього боротимемося пліч о пліч заради ПЕРЕМОГИ. А здобувши її, виженемо всіх від внутрішніх ворогів, зрадників і перевертнів, очистимо наші міста від покидьків, від хапуг та ненажер, від заздрості та нахабства. Україна мусить стати на ноги, гордо підняти голову, вирівняти плечі і впевнено йти своїм незалежним шляхом, вперед до успіху, до визнання.

Сьогодні я щиро вірю, що ми в майбутньому маємо можливість перемогти, бути вільними у своєму виборі, вірю в можливість бути щасливими, успішними, попри всі негаразди. Наша освіта стрімко розвиватиметься,

наші науковці уже відомі в усьому світі і надалі будуть з’являтися нові імена, нові відкриття та наукові розробки. Імена українських медиків будуть відомі всьому світу. А держава буде відома не лише своїми аграріями, але і технологічними, космічними, інноваційними розробками.

Українці мають для цього і талант, і мужність і стремління. Залишилось лише отримати бажаний спокій, волю, незалежність!

Можливо я багато мрію та змальовую майбутнє надто ідеальним, але ці мрії ідуть із мого серця. Я переконана, щоб досягнути такого рівня, потрібно багато працювати, навчатись, переймати провідний досвід інших успішних країн.