Привіт, Святий Миколай 💌 Мене звати Єлизавета, мені нещодавно виповнилось 13 років, а мого молодшого братика звати Іван, йому лише 6 місяців і він народився під час війни.

Я жила в невеликому селищі Велика Новосілка Волноваського району Донецької області, зараз там 9 місяців "сіра зона", мій будинок зруйнований, як і все селище😢 Зараз ми переїхали в місто Павлоград Дніпропетровської області і тут в мене народився молодший братик.

Місто Павлоград маленьке і дуже затишне, нагадує мені мою Велику Новосілку, але собі друзів я тут не знайшла, спілкуюсь лише по телефону зі своїми старими друзями і однокласниками, які знаходяться зараз в різних куточках миру.

В цей час нашій сім’ї допомагає не опускати руки і бути сильними мій молодший братик 💙 він не дає нам сумувати, а ще я люблю дуже малювати, особливо в стилі аніме.

Найбільше мені не вистачає моїх друзів, я за ними дуже сумую.

Зі Святим Миколаєм я би хотіла ділитися добром 🫶 Я вдячна своїм батькам за все, що вони для мене роблять і за те, що вони просто є ❤️. Мрію, щоб скоріше закінчилась війна і я змогла б зустрілися зі своїми друзями та ріднею💛💙 З наступаючим Новим роком 🎄🎁