22-річний Олександр Коновалов загинув 19 серпня 2022-го у Бахмуті на Донеччині. Він вивозив людей із міста, коли разом із пасажирами автомобіль потрапив під обстріл. Сашка ще намагалися врятувати – відвезли в реанімацію лікарні Краматорська, але, за словами медиків, шансів вижити вже не було.

За словами медиків, шансів вижити вже не було…

Олександр Коновалов народився 6 липня 2000 року у Бахмуті у родині залізничників. Закінчив Харківський університет залізничного транспорту. Працював у відділенні Нової пошти в рідному місті. Коли через повномасштабне російське вторгнення його закрили, він, щоби допомагати забезпечувати родину і, очікуючи народження малюка, пішов таксувати.

«Олександр захоплювався автомобілями. Він був хорошим хлопцем, турботливим, надійним, із характером. У Новій пошті був одним із найкращих працівників: спокійний, відкритий, швидко і якісно працював. Він дружив із військовими, допомагав активно, хоч сам і не був мобілізованим. Щось привозив, когось відвозив, волонтерив, евакуйовував», – розповіли колеги Олександра.

У нього залишилися батьки, дружина і дитина.

Історія з instagram каналу Victims of russia.