Життя 25-річного Максима Єфременка відібрав ракетний удар по терміналу Нової пошти у селищі Коротич на Харківщині. Росія атакувала цивільний обʼєкт ракетою С-300 з території Бєлгородської області 21 жовтня 2023-го.

Понад тиждень за його життя боролися медики

Максима госпіталізували зі складним переломом плеча, через який він втратив багато крові. Понад тиждень за його життя боролися медики у Харківській обласній лікарні, але врятувати чоловіка не вдалося. Він помер 30 жовтня.

На місці загинули шестеро колег Максима. Ще один працівник згодом також помер у лікарні.

Максим Єфременко народився у Харкові. Навчався у Харківському національному аграрному університеті. Працював на посаді фахівця ділянки у компанії «Нова пошта».

«Він був дуже світлим хлопчиком, товариським, добрим, чуйним. Мав багато друзів. Усім, хто не попросить, – завжди допомагав», – розповіла мама Тетяна Єфременко.

«Це була єдина людина, яка знала мене на сто відсотків. Мені було достатньо на нього подивитися, і він уже все розумів... Максимально добра людина, завжди йшов на поступки і був ідеалом справжнього друга», – додав найкращий друг загиблого, Сергій.

У Максима Єфременка залишилися мама, тато, бабуся і дідусь.

Історія з instagram каналу Victims of russia.