У середині квітня 2022 року наречена Наталія знайшла загиблим коханого 47-річного Сергія Чумакова. Його тіло було в батьківській оселі в Ірпені, де чоловік мешкав останні 20 років.

Його тіло було всіяне дрібними осколками від касетних боєприпасів

Патологоанатоми зазначили, що Сергій помер у березні 2022 року. У Сергія виявили черепно-мозкову травму, його тіло було всіяне дрібними осколками від касетних боєприпасів.

Сергій Чумаков дитячі роки провів в Ірпені. Згодом родина переїхала до Києва, де він пішов у школу. Після служби в армії здобув освіту інженера й знову оселився в Ірпені – у батьківському домі. Працював у компанії дизайну, реклами та типографії. Займався ремонтом та встановленням котлів.

Останнім часом постійної роботи не мав. Багато часу присвячував своєму хобі – фотографуванню. Міг від ранку до ночі їздити на велосипеді та знімати краєвиди Ірпеня.

Сергія пригадують чесною, відвертою і доброю людиною. Він любив тварин та допомагав їм.

«Приміром, гуляємо по лісу в Ірпені, Сергій побачив, що з гнізда випали пташенята і обов'язково їх піднімав, якщо треба – виходжував. У дворі в нього було багато равликів. Їдучи на велосипеді, постійно обережно оминав їх, аби раптом не роздавити», – розповіла Наталія.

У Сергія Чумакова залишилися мама Людмила, батько Микола та наречена Наталія.

Історія з instagram каналу Victims of russia.