Я Поліна, мені 13 років. Я з міста Херсон. Херсон дуже гарне і фантастичне місто. В Херсоні є Рожеві озера, Олешківські піски, Станіславські каньйони, острів Джарилгач, річка Дніпро, Чорне море, заповідник Асканія Нова. Зараз я мешкаю в Івано-Франківській області, у селі Микуличин. Тут мені дуже подобається тим, що красива, багата природа, з вікна будинку, де ми живемо, видно гори, навкруги ліси й маленькі річки. В мене з'явилася маленька подружка Жанна, їй два рочки. Зі своїми друзями з Херсона я спілкуюся через соціальні мережі.

З перших днів війни моє рідне місто Херсон опинилося в окупації. Не витримавши постійних вибухів і тиску зі сторони російської армії (зокрема те, що окупанти примусово змушували відвідувати російську школу), ми з родиною виїхали на підконтрольну територію України. 11 листопада ЗСУ звільнили моє місто від русні, повернутися додому з родиною ми не можемо тому, що місто постійно під артобстрілом ворога з лівого берега Дніпра.

Я вірю в Збройні Сили України і скоро ми будемо вдома. Слава Україні💙💛 Я дуже сумую за своїми домашніми улюбленцями та за своєю бабусею, яка нещодавно виїхала до Одеси. Я вдячна своєму сусіду, котрий допоміг нам виїхати, я вдячна своїй тітці, котра приютила нас до себе на деякий час, в Хмельницькій області, я вдячна людині, котра нам надала житло в Івано-Франківській області. Дякую цим людям. Мрію я звичайно про перемогу, яка буде дуже скоро. Віримо в ЗСУ💙💛