Я Міша, мені 11 років, живу у м.Херсон. Навчаюсь  в 6 класі. Всю окупацію провів у м.Херсоні. Я живу з мамою, бабусею та дідусем. У нас до війни була 1 собака і 6 котів. А тепер ми маємо 3 собаки і 7 котів. 2 собаки і 1 кішка з'явилися у нас під час війни. Їх полишили на вулиці власники, а ми забрали до себе додому. Дуже люблю наших тварин.    

З початком війни перестав ходити до школи, займався онлайн. Потім зник український зв'язок і я не знав, як я буду навчатися у своїй школі. Домашній інтернет не працював, прийшлося купити російську сімку для інтернету. Так я продовжував навчання з 1 вересня у своїй школі онлайн.

Але було страшно. Кілька разів у нас були обшуки вдома, орки перевіряли все. Мама з початком війни втратила роботу і зараз не працює.    

Я мрію, як і всі, про закінчення війни. Щоб можна було ходити до школи. Я дуже сумую за однокласниками та друзями, які виїхали. Щоб можна було спокійно грати на вулиці і не боятися обстрілів, які відбуваються у нашому місті кожен день. У Святого Миколая хотів би попросити солодощі та  іграшковий автомат. Всім бажаю миру і добра! Вірте у диво та ЗСУ!