Доброго дня Святий Миколай. Мене звуть Кирил мені 6років, але зовсім скоро буде 7 і тоді я зовсім стану дорослий. Я з міста Чугуїв, що на Харківщині. Наразі мі з мамою та бабусею знаходимось у м. Львів. Тут мені дуже подобається, але звичайно хочеться додому. Тут мені дуже подобаються трамваї, вдома у нас такого не було. Тут я пішов до першого класу і у мене з'явилися нові друзі, навіть є найкращий. Клас у нас дуже дружній. Сьогодні ми тобі усі усі вірші розповідали.

Мене дуже підтримує мама моя. Хоча їй самій важко, в неї немає ніжки, вона ходить на протезі і їй дуже боляче, але я вірю, що все буде добре. Вона в мене дуже гарна. Тата не бачив давно. Зараз би дуже хотів бути вдома, побачити свого друга зі садочка. Побачити свої іграшки.

Святому Миколаю хочу сказати, що я чемний хлопчик. Я прибираю за собою свої речі, намагаюсь добре вчитись, слухаюсь маму та бабусю. Я дуже вдячний, що мама мене забрала від сильних вибухів. В все робить для мого комфорту. Ще хотів сказати, що вдячний нашим воїнам, за кожний ранок, дякую волонтерам, які допомагають нам. Я ще ходжу на гурток моделювання. Мені дуже подобається, зараз трохи менше, немає часто світла. Я дуже мрію про ПЛАНШЕТ та смарт годинник. Планшет мені потрібен для навчання.

Я зараз стараюсь навчитись писати та читати, в нас вже були онлайн уроки і я пропустив, ми потім наздоганяли з мамою Розумію, що далі теж він буде дуже мені потрібен. Тому хоті би тебе дуже дуже попросити. Смарт годинник мені потрібен, коли я йду в школу і лунає повітряна тривога, мені хочеться подзвонили мамі, щоб вона і я не хвилювались. Буду дуже тобі вдячний. Ти ж бачиш, який я гарний хлопчик. Я вірю в тебе і в диво. Бажаю для нашої країни миру і найскорішої перемоги . Дякую. Кирил.