Моя родина дуже любить тваринок, постійно подорожувати по різним містам України, та весело проводити час! Я дуже люблю кожен вечір дивитись фільми чи грати всім разом у відео ігри, робити різні декоративні роботи і малювати! Це дуже цікаво й весело! Сама я дуже люблю малювати та співати, взагалі я дуже творча особа, яка рідко сидить на місці без діла. Я дуже захоплююсь природою та красою нашої країни, тому часто буваю в різних містах, які частіше всього ще й фотографую! Ще я дуже люблю вчитись, і вчусь тільки на гарні відмітки, мені дуже подобається дізнаватись щось нове, й особливо читати різні наукові книги!

Через війну в Україні моєї родині прийшлось виїхати з рідного міста, яке мешкає неподалік він кордонів з країною агресором. Мені дуже сумно за це, я дуже сумую іноді за своїми друзями і рідними які по більшості залишились в тому місті, чи перебувають зараз десь за кордоном дуже далеко від мене, я дуже сумую за часом до війни, коли я легко могла поїхати будь куди, і будь коли, коли я могла поїхати до своєї бабусі чи дідуся, щоб поїсти смачних пиріжків, чи взяти нову книгу з великої колекції дідуся..

Через війну я також втратила свій дім, і свою маленьку й світлу кімнату, де у мене було дуже багато книжок й матеріалів для творчості. Я дуже мрію про перемогу нашої країни, мрію, щоб всі будівлі були відремонтовані, й всі люди повернулись в свої домівки й жили новим життям, допомагаючи іншим побудувати нове житло, чи повернутись у старе, по можливості. Мрію про те, щоб знову всі з різних точок країни могли поїхати дивитись футбол на Донбас арену, змогли погуляти та відпочити у різних кафе чи вулицях Донецьку, поїхати у Крим на відпочинок чи просто знати про те, що в будь який момент можна поїхати будь-куди для відпочинку.